JUS BUAH-BUAHAN

Fruit Juices

Di seluruh Kesatuan Eropah, buah-buahan yang paling popular ditanam sepanjang tahun. Oren dan pic, aprikot dan strawberi, tangerin dan ceri, epal dan anggur ditemui di seluruh Eropah, tersedia untuk pengguna dalam pelbagai jenis.

Industri "juicing" Eropah adalah salah satu yang paling dinamik dan maju di seluruh dunia. Untuk ini ia menyumbang fakta, bahawa di seluruh Eropah rangka kerja perundangan khusus digunakan yang diikuti dengan ketat oleh semua orang, memastikan keselamatan dan kualiti produk yang kami makan, mempunyai semua maklumat yang diperlukan mengenai komposisi, sifat dan faedah pemakanannya. .
Setiap jus yang dihasilkan di Kesatuan Eropah mesti mematuhi spesifikasi tertentu yang berkaitan dengan komposisi, kandungan minimumnya, kepada bahan yang telah ditambah, terutamanya jika jus itu mengandungi pemanis, bahan pemuliharaan atau penstabilan tambahan, dan sama ada ia berasal daripada jus pekat atau tidak. Secara selari, rujukan mengenai nilai pemakanan dan faedah kesihatan mesti diluluskan dan khusus tanpa mengelirukan dan memberi maklumat salah kepada pengguna.
Pengeluaran sitrus di Cyprus (oren, mantores, limau) mewakili salah satu tanaman utama produk yang dicirikan oleh nilai pemakanan yang tinggi dan rasa dan aroma yang unik disebabkan oleh keadaan iklim tertentu di pulau itu. Jus buah-buahan ini mengandungi semua kesegaran, rasa dan rasa seolah-olah ia adalah sitrus segar!

Jus sebagai derivatif buah-buahan semulajadi mempunyai banyak khasiatnya dan sesuai untuk meliputi salah satu daripada lima bahagian buah-buahan dan sayur-sayuran yang perlu dimakan setiap hari.
Kerana gula semulajadi yang terdapat dalam buah-buahan, juga dikenali sebagai karbohidrat, pengambilan jus yang kerap merangsang dan menguatkan tahap tenaga yang diperlukan yang kita perlukan kerana ia adalah cara penghidratan yang sangat baik, kerana air adalah bahan utama.

Setiap gelas jus meningkatkan pengambilan cecair harian manakala terutamanya jus yang asasnya adalah sitrus, strawberi, beri atau delima kaya dengan antioksidan, seperti vitamin A, beta karotena, vitamin E dan polifenol antioksidan.

Jus buah-buahan - kegembiraan untuk seisi keluarga!

 
Image
Image
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account