DELKOF SA

DELKOF SA (GREECE)

DELCOF S.A. bertindak sebagai Rangkaian Industri Tin Hellenic, kerana ahlinya mewakili majoriti industri buah tin Greek. Ia ditubuhkan pada tahun 1999 sebagai makmal kualiti berinovasi yang menyediakan industri pengetinan Buah Greek dengan kawalan kualiti saintifik dan analisis kimia.
Di bawah bentuk semasanya DELCOF S.A. telah ditubuhkan pada 2007 hasil penggabungan dengan VERMIO BARU (sebuah perdagangan S.A) sebagai misi untuk memudahkan eksport ahli mereka ke pasaran antarabangsa baharu serta menyediakan analisis saintifik, makmal dan kualiti yang komprehensif berkaitan produk dalam tin ahlinya.

Menurut patungnya DELCOF S.A. mempunyai objektif berikut:
• Penyediaan dan pemprosesan buah-buahan segar, sayur-sayuran, tumbuhan, dsb. dalam setiap bentuk yang mungkin (tin, jus, pengeringan, pembekuan, dsb.)
• Perdagangan (borong dan runcit) di Greece dan luar negara produk di atas
• Penyelidikan dan pembangunan teknologi
• Pembelian dan penjualan makanan dan minuman
• Mempromosikan kepentingan ahlinya melalui tindakan, kempen dan aktiviti lain di peringkat nasional dan antarabangsa.
DELCOF S.A's mempunyai 19 ahli berdaftar, entiti sah, semuanya berkaitan dengan industri buah-buahan dan buah tin. Satu (1) orang asli, dua belas (12) industri buah-buahan diproses dan pembekal industri lima (5) Koperasi dan organisasi pengeluar.
Selain itu dalam DELCOF S.A mengambil bahagian sebagai ahli penuh GREEK CANNERS ASSOCIATION (E.K.E.), persatuan perdagangan kebangsaan, ahli PROFEL (Persatuan Eropah bagi Pemproses Buah dan Sayuran).
Ahli aktif dan utama DELCOF S.A. adalah seperti berikut:

1. Persatuan Pengetin Yunani
2. Kumpulan Pavlides
3. Conex S.A.
4. Alexander S.A
5. Kesatuan Koperasi Pertanian ALMME
6. Koperasi Pertanian VENUS
7. Koperasi Pertanian Pella
8. Kronos S.A.
9. Danais S.A.
10. INTERCOMM S.A.
11. Apostolou Konstantinos
Image
Image
Image
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account